سیدعلی منیری در گفتوگو با شهرآرانیوز، در خصوص حادثه رخداده در جاده تربتحیدریه اظهار کرد: ساعت ۰۴:۱۱ بامداد امروز (۲۱ بهمن ۱۴۰۳)، وقوع برخورد زنجیرهای در کیلومتر ۱۰۰ محور تربتحیدریه – مشهد به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلالاحمر استان اعلام شد. این حادثه شامل ۴ دستگاه اتوبوس، ۴ دستگاه تریلی، یک دستگاه نیسان، یک پراید و یک سمند بود.
وی افزود: با اعلام این سانحه، دو تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات ملکآباد به سرعت به محل اعزام شدند و عملیات امدادرسانی را آغاز کردند. در این حادثه ۱۱۹ نفر دچار حادثه شدند که از این میان، ۴ نفر مصدوم شدند. ۳ مصدوم به اورژانس تحویل داده شدند و یک نفر نیز بهصورت سرپایی توسط امدادگران هلالاحمر مداوا شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر خراسان رضوی گفت: امدادگران هلالاحمر، همچون همیشه، با ایثار و فداکاری در تاریکی شب و شرایط سخت جوی، به کمک حادثهدیدگان شتافتند و ضمن انجام اقدامات امدادی و تثبیت شرایط حادثهدیدگان، از بروز بحران بیشتر جلوگیری کردند.
منیری بیان کرد: حضور سریع و مؤثر نیروهای امداد و نجات در کنار تلاشهای دیگر نهادهای امدادی اورژانس، انتظامی و راهور، بار دیگر نقش کلیدی مدیریت بحران در حوادث جادهای را به نمایش گذاشت.